dimecres, 17 d’octubre del 2018

tres línies 2



tres línies  2
La segona línia la trobo en la mort d’un company que va entrar al Seminari de Girona al meu temps i que venia no recordo quins frares. Se li notava. Fa pocs dies em van comunicar la mort d’aquest company. Era un pèl més gran que jo. Va deixar el seminari i va provar diferents Ordes religiosos. Però no trobava el seu lloc. Finalment es va casar. No sé si va trobar la pau. Jo penso que no donat el seu temperament bellugadís. La mort ha estat la seva pau.
Aquest xicot tenia un do, que era el de dibuixar. Per la festa de la Puríssima feia un fanalet preciós, un fanalet que  il·luminava la seva finestra i posava color a la recitació del poema de Joan Maragall, La nit de la Puríssima soliarecitar aquest poema en Modest Prats.
Hi ha una frase feta catalana, una mica grollera que diu: “Qui no menja merda no està gras” Perdoneu la poca soltada. En un caire més enraonat hi ha una altra frase: “El que no mata, engreixa”. Què, que no? Qui diu això, diu una altra cosa. I aquí fineix la segona línia. Fins a la tercera. Que estigueu bonets.                                                                                                                                                                                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada